Diensten

Om een compleet dienstenpakket te kunnen leveren werkt BarbaGraphic nauw samen met twee creative partners. Samen kunnen zij een complete huisstijl creëren inclusief een nieuwe website met professionele foto’s. Zie verder ook de portfolio voor een greep uit hun werk. Een creative partnership aangaan? Leuk! Neem gerust contact op.

Bedrijfsnaam

Je gaat een nieuw bedrijf starten? Een goede naam is minstens zo belangrijk als het logo. Met behulp van jouw input en een gedegen stappenplan, verkent
BarbaGraphic grondig alle beschikbare opties.

image

Logo

Een logo belichaamt dat waar jouw DNA en bedrijf voor staat! Met een intakegesprek en een moodboard ontwerpt BarbaGraphic een logo dat berust op jouw bedrijfsfilosofie. Na de eerste schetsen gaan we finetunen.

image

Huisstijl: van drukwerk tot werkplek

Naast het doorvoeren van het logo naar een huisstijl (denk aan visitekaartjes, facturen, PPT’s) trekt BarbaGraphic de huisstijl graag door in het interieur van jullie kantoor. Van kleuren en materialen tot meubels en kunst. Op jullie kantoor/werkplek komt alles fysiek samen.

image

Drukwerk

Al het drukwerk van visitekaartje tot vrachtwagenbestickering kan BarbaGraphic voor je opmaken en laten drukken. Voor zowel grote als kleine oplages kun je bij haar terecht.

image

Reclame

Of je nu een advertentie, folder, look book, menukaart, flyer, uitnodiging of een andere manier van reclame wilt laten ontwerpen, je mag hierover altijd vrijblijvend contact opnemen.

image

Webdesign & fotografie

Mooie foto's of een website nodig? Barbara werkt vanaf de start samen met twee professionele partners die hierin gespecialiseerd zijn. Ondertussen bewaakt zij jouw huisstijl. Met deze korte lijnen komen zij snel tot een resultaat!

image