Wie is BarbaGraphic

Mijn naam is Barbara Sijsma-Lamme. Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik via het uitzendwezen in mijn vorige baan als zelfstandig loopbaanadviseur gerold.

Het creatieve vak is altijd blijven kriebelen. En als loopbaanadviseur voor anderen, kon ik mijn eigen gevoel niet langer negeren. In 2015 - 2016 heb ik mij laten omscholen aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Na mijn opleiding Digitale Vormgeving kreeg ik meteen een opdracht aangeboden. Daarna is het snel gegaan.

Mijn marketing achtergrond komt mij nu goed van pas! Voor elk ontwerp ga ik eerst terug naar de basis. Wat is de boodschap, wie is de doelgroep, wat wil je uitstralen? Van daaruit ga ik bouwen. Door al het overbodige weg te laten, zijn mijn ontwerpen te herkennen aan hun eenvoud, maar met een diepere betekenis.

Elke dag doe ik wat ik het allerliefste doe: een strategie doorvertalen naar beeld, een gevoel vastleggen d.m.v. vormgeving en alles daaromheen regelen. Als achteraf mijn gevoel correct is gebleken en ik heb een klant blij gemaakt, dan krijg ik daar vleugels van!